Aktuellt

Yoga trEat

YOGA & FOOD

RetrEat i skärgården: YOGA & MAT

3-5 maj

 

Tillbringa tre dagar ute i vacker skärgårdsnatur på den egna ön Idöborg i Stockholms skärgård. Långt bort från stress, måsten, prestation och krav. Vi vill ge dig en helg där du kan hitta tid för återhämtning via yoga, meditation och naturen både genom stillhet och rörelse.  Vi serverar dig näringsrik och hälsosam mat och vi kommer att ha flera matprat för att ge dig en förståelse för hur maten påverkar vår hälsa, dess läkande kraft.

YOGA & MIDDAG i VÄXTHUS

16e juni och 1a september 2019

 

Ta en söndagsutflykt och landa på en yogamatta under vinrankor i ett vackert  växthus i Saltsjö-Boo. Njut av en  lång yogaklass  med mjuka flöden och positioner för återhämtning och avslappning. Efter yogan står en smakrik och hälsosam middag uppdukad och redo att avnjutas i trädgården med utsikt över Baggensfjärden, eller avnjut den inne i växthusets rogivande miljö.

Vegetarisk matlagningskurs:

"HEMMA HOS"

Ca 4 h

 

Samla gänget och boka in mig så kommer jag och lagar en hälsosam festmåltid/brunch eller stor härlig frukost med er.  Välj om ni vill vara delaktiga, eller bara luta er tillbaka och bli serverade.

Pris beror på valt tema och antal personer. Hör av dig så spånar vi fram ett perfekt upplägg för just dig.

Halvdags-retrEat: YOGA & MAT & WS

Fre 5e april 10.00-14.30

 

Inled helgen med att bege dig till YogiMels mysiga studio på Lidingö. Först yogar vi tillsammans i en skön Flow & Restore klass och efter den serveras en färg- och smakrik hälsolunch. Mätta och avslappnade fortsätter vi med en work shop inom några av mina favorit områden: SMOOTHIES, GRODDAR & SKOTT. 

Inspireras och lär dig mer om hur du får till en krämig smoothie, hur du gör den mer mättande/näringsrik och jag svarar bland annat på om den måste vara grön för att vara nyttig. Förstå varför det är så bra för oss med groddar och skott och hur enkelt det faktiskt är att odla egna. Innan vi släpper hem dig så får du återigen gå ned i yogasalen för djupavslappning.

YOGA & BRUNCH I VÄXTHUS

16e juni och 1a september 2019

 

Ta en söndagsutflykt och landa på en yogamatta under vinrankor i ett vackert  växthus i Saltsjö-Boo. Njut av en  lång yogaklass  med mjuka flöden och positioner för återhämtning och avslappning. Efter yogan står en smakrik och hälsosam brunch uppdukad och redo att avnjutas i trädgården med utsikt över Baggensfjärden, eller avnjut den inne i växthusets rogivande miljö.

Kurs på Medborgarskolan: 

MATLAGNING

FÖR EN BRA TARMFLORA 

3 torsdagar: 28/3. 4/4 och 11/4

 

Lär dig laga god och hälsosam vegansk mat som stödjer en god tarmflora och därmed ditt immunförsvar.  Tre tillfällen som hålls på Medborgarskolan vid Odenplan i Stockholm. Vi gör egen mjölksyrad vitkål,  skapar vackra matiga sallader och goda röror. Lagar och komponerar näringstät mat med mycket färger som håller dig mätt länge. Vi avslutar med groddar, späda skott och gröna smoothies. 

LÄS MER OM

 

Om

Aktuellt

Yoga

Mat

 

Yoga trEat

YOGA & FOOD

 

Yoga trEat erbjuder yoga och hälsosam matlagning i olika kombinationer.

 

Copyright © All Rights Reserved