Företagsaktiviteter

Yoga trEat

YOGA & FOOD

Arrangemang och aktiviteter

Yoga trEat arrangerar olika upplägg för företag, antingen så kommer jag till er och håller till i ett kontorslandskap, matsal eller konferenslokal. Om ni saknar passande lokaler så ordnar jag med en extern lokal.


Yoga har blivit alltmer populärt på svenska arbetsplatser som en del i friskvårdssatsningen och det fina är att man genom olika modifikationer kan yoga tillsammans oavsett fysisk förmåga och ålder.


Sjukskrivningar på grund av stressrelaterad psykisk ohälsa har ökat dramatiskt de senaste åren. Enligt statistik från försäkringskassan så är det nu den vanligaste orsaken till långtidssjukskrivningar i Sverige. Flera studier pekar på att regelbunden yoga och mindfulnessträning ökar förmågan att hantera stress, minskar sömnsvårigheter, muskelspänningar och kronisk smärta, samt leder till ett ökat välbefinnande och känsla av sammanhang och i längden till minskad sjukfrånvaro. Win Win för företaget, den anställda och samhället med andra ord!


Work Shop


Hitta inspiration till en hälsosam matlagning enligt Clean Eating, fri från tillsatser, gluten och mjölkprodukter. Beroende på antal så delar vi in oss i mindre grupper och tillreder olika delar av menyn. Sedan avnjuter vi tillsammans alla rätter och jag pratar om fördelar med olika tillagningsmetoden och råvaror. Exempel på teman:


 • Frukostinspiration
 • Vegetarisk vardag
 • Vegetarisk fest
 • Soppor
 • Sallader
 • RAW FOOD trEats, godis och bakverk
 • Detox
 • Tarmfloran & Goda bakterier

Enstaka tillfällen eller regelbunden yoga


 • Morgon, Lunch eller eftermiddag
 • En gång/vecka/varannan vecka/månaden
 • 30, 45, 60 eller 90  min
 • På yogamatta eller på en stol
 • I kontorslandskap eller i konferenssal
 • Ombytta eller normala arbetskläder


Kontakta mig för offert.

Börja/pausa/avsluta


konferensen, eventet eller kick-offen med yoga. Ett fint sätt att varva ner innan eller efter en aktiv dag och låta kollegor få dela en annorlunda upplevelse tillsammans.


Eller en välbehövlig pausyoga mitt under dagen. Ombytta till mjuka träningskläder eller behåll de normala arbetskläderna. Aktivteten anpassas efter förutsättningarna.


Kontakta mig för offert. Pris beror på restid och upplägg.

Heldag eller halvdag med Yoga & Mat


Vill ni fördjupa er och uppleva en hel dag tillsammans med yoga & hälsosam mat?


Kontakta mig med era önskemål, vill ni att jag kommer till er? Vill ni vara på en mysig yogastudio eller under vinrankorna i ett vackert växthus.
Yoga & Frukost/Lunch 


Först har vi ex 60-90 min yoga tillsammans och sedan får ni avnjuta en hälsosam frukost eller lunch utan vitt socker, gluten och mjölkprodukter.


Kontakta mig för offert då pris beror på antal deltagare och vald meny.Vilken yoga/aktivitet passar er?


Kontorsyoga: på stol eller stående. Fokus  ligger på att arbeta aktivt med andning och att stärka och stretcha typiska problemområden vid stillasittande kontorsarbete. Kärver ej ombyte.


Poweryoga: en dynamisk yogaform där vi fokuserar på styrka i de stora muskelgrupperna genom olika yogapositionfler inte.


Vinyasa Flow: Mjukar upp hela kroppen genom flödande yoga där andetaget är centralt när vi kommer in och ur en position. Stärker även den inre stabiliserade muskulaturen.


Yin Yoga: Det är en lugn och meditativ yogaform där varje position hålls mellan 3 och 5 min. Fokus ligger främst på bindvävnad, leder och ligament. Det är framförallt områden kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden som vi jobbar med.


Do In: en japansk självmassage som bygger på tanken att smärta, värk och stelhet uppstår när kroppens livsenergi, Qi, blockeras. Det kan lätt händer om du t ex ofta sitter och arbetar i samma ställning eller är stressad, jäktad och orolig.  Fokus ligger i att få fart på cirkulationen, mjuka upp leder och ge kroppen ny energi så att vi känner oss piggar och fräschare. Kräver ej ombyte.


Qi Gong: här kombinerar vi långsamma och mjuka rörelser med andning och koncentration. Syftet är att förbättra vår fysiska, själsliga och mentala hälsa och kan även ses som en form av rörelsemeditation. Kräver ej ombyte.


Meditation: ett samlingsnamn för en mängd tekniker som syftar till att skapa  och träna ökad och medveten närvaro, lära sig navigera sitt sinne, komma i kontakt med sina känslor, stärka sina inneboende förmågor eller arbeta med livsmål. Kräver ej ombyte.


Pranayama: sanskritnamnet för andningsövningar. Ordet består av två delar: "prana" (livskraft) och "ayama" (att kontrollera). Ett kraftfullt och effektvit sätt påverka hur vi mår och våra känslor. Andningen bär vi alltid med oss och är ett effektivt verktyg att motverka och hantera stress.

Kräver ej ombyte.


LÄS MER

 

Om

Aktuellt

Yoga

Mat

 

Yoga trEat

YOGA & FOOD

 

Yoga trEat erbjuder yoga och hälsosam matlagning i olika kombinationer.

 

KONTAKT

 

Email: info@yogatreat.se

Telefon: 072 341 06 44

 

 

Copyright © All Rights Reserved