Halvdags retrEat

Yoga trEat

YOGA & FOOD

Halvdags retrEat: YOGA & MAT & WORK SHOP OM SMOOTHIES, GRODDAR & MIKROGRÖNT

Fredag den 5e april. 10.30-14.30

 

Avslappning. Energipåfyllning. Inspiration. Kunskap. Hälsomat.

 

Inled helgen med att bege dig till YogiMels mysiga studio på Lidingö. Pausa från omvärlden och alla måsten på en matta med utsikt ut mot våren via studions stora fönster.  Först yogar vi tillsammans i en skön Flow & Restore klass och vi fyller sedan på energinivån med en hälsolunch fylld av vackra färger och smak. Mätta och avslappnade fortsätter vi med en work shop. 

Inspireras och lär dig mer om hur du får till en krämig smoothie och hur du gör den mer mättande/näringsrik.  Måste den vara grön för att vara nyttig? Förstå varför det är så bra för oss med groddar och skott och hur enkelt det faktiskt är att göra egna. Innan vi släpper hem dig för att fira helg så får du återigen gå ned i yogasalen för djupavslappning.

 

 

YOGAN: Flow and restore

Melinda Byman, YogiMel, guidar er genom mjuka flöden för att mjuka upp stela leder, väcka ryggrad och coremuskulaturen samt öva upp balansförmågan. Allt detta för att få ett skönt flöde i kroppen och för att successivt komma djupare ner i vårt parasympatiska nervsystem som står för lugn och återhämtning. Sista tredjedelen av klassen går vi över mot mer restorativeyoga, meditation och avslappning. När vi har landat ner i vårt lugnande tillstånd är kroppen mer mottaglig för kommande lunch och vi har förberett kroppen för att kunna ta hand om maten och matsmältningen. Yogan passar både vana yogautövare och nybörjare

 

MATEN:

Lunchen är en blandning av raw food, tillagat, groddat och syrat för att du ska få en så hälsosam måltidsupplevelse som möjligt. Menyn är vegetarisk, glutenfri (men jag använder ibland havre så meddela om du är känslig mot detta), fri från vitt raffinerat socker, fri från tillsatser och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. 

 

WORK SHOPEN:

Vi pratar om, skapar och provsmakar olika SMOOTHIES. Ni får lära er hur ni kan boosta den och göra den mer näringsrik. Vilka ingredienser bidrar till vad, hur blir det krämig och fluffig och varför kan man inte alltid använda spenat? Vad gör GRODDAR för nytta och hur kommer du igång att grodda själv. Vad behövs för redskap, funkar en gammal mjölkkartong och hur ser du till att hålla bakterier borta. 

 

 

PRAKTISK INFORMATION

 

PRIS: 1000 kr

 

DATUM:  fre 5e april kl 10.00-14.30

 

ANMÄLAN  Maila din anmälan till melinda@yogimel.se

 

VILLKOR: Vi kan maximalt ta emot 10 deltagare och det brukar snabbt bli fullt. Anmälan är bindande men inte personlig. Din anmälan blir giltig först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn och vilken aktivitet det gäller. Melinda bekräftar din anmälan efter det. Men maila gärna först för attse om plats finns.

 

 

 

 

Jag arrangerar det här eventet med yogaläraren Melinda som driver den populära yogastudion YogiMel på Lidingö. Vi vill inspirera till ett hälsosammare liv där yogan, andningen och maten är viktiga och kraftfulla verktyg för att skapa balans i vardagen, både fysiskt och psykiskt

LÄS MER

 

Om

Aktuellt

Yoga

Mat

 

Yoga trEat

YOGA & FOOD

 

Yoga trEat erbjuder yoga och hälsosam matlagning i olika kombinationer.

 

Copyright © All Rights Reserved