Om

Yoga trEat

YOGA & FOOD

"Be the change you wish to see in the world".

Nelson Mandela

Jag hittade yogan 2005 då mitt liv gick i ett lite för högt tempo för att vara hälsosamt. Jag prioriterade ständigt bort tid för återhämning. 

 

Yogan är idag ett verktyg men också en livsstil för mig för att hitta balans i mitt liv. Ett sätt att må bra. Yoga är långt ifrån bara fysiska positioner, det handlar även om andningen, att vara snäll mot sig själv och att stilla sinnet.  

 

Inom Yoga trEat så arrangerar jag events, retrEats och workshops, föreläsningar och håller yogaklasser på företag. Jag har under flera år arbetat som aktivitesvärd på Yasuragi SPA i Stockholm med undervisning i Klangskåls-meditation, Yoga, Zen-meditation, Qi Gong och Do In.

 

Hälsa och matlagning har alltid varit stora intressen för mig och med åren så har jag fördjupat mig mer och mer. Jag har insett hur nära dessa ämnen ligger, jag vet idag att vad vi äter  påverkar vårt välmående på olika sätt. Jag tror inte att  det finns en diet som passar alla,  men jag förespråkar mer grönt och vill  inspirerar  till  hur man  på ett enkelt sätt kan  föra in mer  grönsaker i sin kost.

 

Mat för en god tarmflora ligger alltid som grund i min matlagning eftersom forskning idag har kunnat fastställa att hela 80% av vårt immunförsvar sitter i tarmen. Jag har idag föreläsningar inom det här ämnet på bla medborgarskolan.

 

Förutom mina egna event så lagar jag även mat på andras yogaretreats och har varit mycket ute på Idöborg, Frötuna och på Mallorca.  

 

Jag är i grunden civilingenjör och jag har alltid motiverats av att förstå "varför".  Till en början ville jag förstå varför jag skulle stå i en krånglig yogaposition. Vilken effekt det hade på min kropp. Eller varför är grönkål så nyttigt och hur kan jag få ut maximal näring? Det är drivkraften bakom mitt företag. Jag vill ta reda på hur saker hänger samman och sedan inspirera andra till hur de kan använda det i sin vardag för att må så bra som möjligt.

Annas utbildningar 

 

 

2017. Ekologisk kost- och näringsrådgivare. Axelsons

 

2016.  Yoga för binjurar och hormonbalans. MediYoga

 

2016. Yin-Yoga. Grund. Teacher Training. 50 hr,  Yogayama

 

2016. Interna utbildningar på  Yasuragi  i   Klangskåls-meditation, Zen meditation,  Do  In och Qi Gong. Sauna Yoga.

 

2015. Yoga Teacher Training 200 Hr Yoga Alliance Certified. Hatha, Vinyasa flow. Power-yoga, Yin. Yandara-Yoga institute

 

2013. Barnyoga-lärarutbildning. Fridfull yoga i Aspudden

 

2013. Yoga Teacher Training. Hatha.  Rajayogi, Yoga Makes a difference

 

 

Anna Noreheim Werin

Civilingenjör. Yogalärare. Kost & Näringsrådgivare. Matkreatör.

Följ Yoga trEat på sociala medier

instagram och facebook lägger jag upp recept, inspiration, tips och information om kommande event och aktuella erbjudanden

LÄS MER

 

Om

Aktuellt

Yoga

Mat

 

Yoga trEat

YOGA & FOOD

 

Yoga trEat erbjuder yoga och hälsosam matlagning i olika kombinationer.

 

KONTAKT

 

Email: info@yogatreat.se

Telefon: 072 341 06 44

 

 

Copyright © All Rights Reserved