Yoga & Brunch

Yoga trEat

YOGA & FOOD

Yoga & Brunch i stort växthus

FULLBOKAT

Söndagen 1 september 2019

 

Ta en söndagsutflykt och landa på en yogamatta under vinrankor i ett vackert  växthus i Saltsjö-Boo. Njut av en  lång yogaklass  med mjuka flöden och positioner för återhämtning och avslappning. Efter yogan står en smakrik och hälsosam brunch uppdukad och redo att avnjutas i trädgården med utsikt över Baggensfjärden, eller avnjut den inne i växthusets rogivande miljö.

 

YOGAN: Flow and restore

Under 2 timmar  kommer Melinda Byman, YogiMel, guida er genom mjuka flöden för att mjuka upp stela leder, väcka ryggrad och coremuskulaturen samt öva upp balansförmågan. Allt detta för att få ett skönt flöde i kroppen och för att successivt komma djupare ner i vårt paraysympatiska nervsystem som står för lugn och återhämtning. Sista tredjedelen av klassen går vi över mot mer restorative yoga, meditation och avslappning. När vi har landat ner i vårt lugnande tillstånd är kroppen mer mottaglig för kommande brunch eller middag och vi har förberett kroppen för att kunna ta hand om maten och matsmältningen. Yogan passar både vana yogautövare och nybörjare

 

MATEN:

Jag blandar raw food med tillagat, groddat och syrat för att du ska få en så hälsosam måltidsupplevelse som möjligt. Menyn är vegansk, glutenfri (men använder havre så meddela om du är känslig mot detta), fri från vitt raffinerat socker, fri från tillsatser och tillagad på ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Men fylld av näring, färg och smak.

 

    

Jag arrangerar de här eventen med yogaläraren Melinda som driver den populära yogastudion Yogimel på Lidingö. Vi vill inspirera till ett hälsosammare liv där yogan, andningen och maten är viktiga och kraftfulla verktyg för att skapa balans i vardagen, både fysiskt och psykiskt.

PRAKTISK INFORMATION

 

PRIS: 750 kr

 

DATUM:  sön 1a september  09.00-12.30

 

ANMÄLAN  Maila din anmälan till melinda@yogimel.se

 

VILLKOR: Vi kan maximalt ta emot 20 deltagare och det brukar snabbt bli fullt. Anmälan är bindande men inte personlig. Din anmälan blir giltig först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn och vilken aktivitet det gäller. 

 

LÄS MER

 

Om

Aktuellt

Yoga

Mat

 

Yoga trEat

YOGA & FOOD

 

Yoga trEat erbjuder yoga och hälsosam matlagning i olika kombinationer.

 

KONTAKT

 

Email: info@yogatreat.se

Telefon: 072 341 06 44

 

 

Copyright © All Rights Reserved