Yogaretreat

Yoga trEat

YOGA & FOOD

RetrEat i skärgården: YOGA & MAT

3-5 maj 2019

 

Tillbringa tre dagar ute i vacker skärgårdsnatur på den egna ön Idöborg i Stockholms skärgård. Långt bort från stress, måsten, prestation och krav. Vi vill ge dig en helg där du kan hitta tid för återhämtning via yoga, meditation och naturen både genom stillhet och rörelse.  Vi serverar dig näringsrik och hälsosam mat och vi kommer att ha flera matprat för att ge dig en förståelse för hur maten påverkar vår hälsa, dess läkande kraft.

 

Jag arrangerar de här yogaretrEaten med yogaläraren Melinda som driver den populära yogastudion Yogimel på Lidingö. Vi vill inspirera till ett hälsosammare liv där yogan, andningen och maten är viktiga och kraftfulla verktyg för att skapa balans i vardagen, både fysiskt och psykiskt.

 

För oss är yoga en livsstil. Ett sätt att må bra. Yoga är långt ifrån bara fysiska positioner, det handlar även om andningen, att vara snäll mot sig själv och att stilla sinnet. Det här vill vi förmdela under helgen och vi kommer att delge er flera verktyg som ni kan använda även när ni kommer hem.

 

Du kommer också att få tid till att bara vara, vistas i tystnad, läsa en god bok, sitta på klipporna och lyssna på vågorna, ta ett uppfriskande dopp i havet och värma sig i den vedeldade bastun. Om vädret tillåter finns det även kajaker att låna.

 

YOGAN: Vi varvar dynamisk och stillsam yoga, mindfulness, meditation och andningsövningar. Alla nivåer och tidigare erfarenhet är välkomna och vi anpassar klasserna både till nybörjaren och den mer erfarne.

 

MATEN: Vegetarisk färgrik mat fylld av olika smaker men utan gluten, mjölk och vitt socker. Allt lagat från grunden och råvarorna är valda med stor omsorg för att stärka din kropp.

 

2 WORKSHOPS:

  • Mat för hälsan. Goda bakterier. Antiinflammatorisk kost. Inspiration för hur du ska äta för att stärka kroppen och ditt immunförsvar.
  • Verktyg och metoder för att stressa ned och hitta återhämtning i vardagen.

PRAKTISK INFORMATION

 

Avresa med båt från Stavsnäs vinterhamn på fredag eftermiddag. Exakta tider återkommer vi med (men runt 15 tiden). Det går att ta sig till Stavsnäs med SLs kommunaltrafik och man kan även långtidsparkera bilen på smidigt gångastånd från hamnen. På söndagen skjutsar vi dig tillbaka till samma ställe. Båtresa T&R ingår i priset för retreatet.

 

 

När: 3-5 maj 2019

 

Pris: Enkelrum: 5350 kr, Dubbelrum 4800 kr.

Det finns möjlighet till delbetalning om du önskar.

 

 

Anmälan: senast 20e april till melinda@yogimel.se

 

 

Villkor: 20 platser finns tillgängliga. Anmälan gäller först när du betalat in avgiften till BG: 575-9840, märk betalningen med ditt namn och datum för eventet. Evenemanget kan tyvärr inte arrangeras vid färre deltagare än 14 personer per retreat. Anmälan är bindande men inte personlig.

 

Läs mer om Idöborg här

LÄS MER

 

Om

Aktuellt

Yoga

Mat

 

Yoga trEat

YOGA & FOOD

 

Yoga trEat erbjuder yoga och hälsosam matlagning i olika kombinationer.

 

Copyright © All Rights Reserved